Autonhoitotuotteet | Pesu, vahaus, kiillotus | Autocool.fi

Autonhoitotuotteet

Autonhoitotuotteet joka automerkille

Meiltä saat tehokkaat ja laadukkaat autonhoitotuotteet kaikille merkeille ja malleille. Valitsemamme tuotteemme ovat helppoja ja turvallisia käyttää. Käytä autosi ulkonäön viimeistelyyn ammattilaisten suosimia pesuaineita, vahoja ja kiillotusaineita.

GYEONIN Q2M

  • raudanpoistoaine on kemiallinen puhdistusaine, joka on tarkoitettu poistamaan jarrupölyn ja muiden metallisten hiukkasten aiheuttamat epäpuhtaudet auton maalipinnalta, vanteilta ja muilta pinnoilta. Se sisältää ainesosia, jotka reagoivat rautapartikkelien kanssa muodostaen vesiliukoisen yhdisteen, joka on helppo huuhtoa pois. Raudanpoistoaineita käytetään yleensä osana perusteellista puhdistusprosessia ennen auton vahaamista tai pinnoittamista. Ne ovat erityisen hyödyllisiä uusille tai hyvin huolletuille autoille, joiden maalipinta halutaan pitää mahdollisimman hyvässä kunnossa.
  • tervanpuhdistusaine on erityinen puhdistusaine, joka on suunniteltu poistamaan tehokkaasti tervaa, asfalttia, hartsia ja muita liuottimia kestäviä epäpuhtauksia auton pinnalta ilman, että maalipintaa vahingoitetaan. Tervanpuhdistusaine on suunniteltu olemaan turvallinen käyttää useimmilla maalatuilla, lasitetuilla ja muovipinnoilla, ja se auttaa palauttamaan ajoneuvon pinnat puhtaaksi ilman liiallista hankaamista tai voiman käyttöä. Tervanpuhdistusaineet ovat arvokkaita tuotteita erityisesti niille ajoneuvoille, joita käytetään tai parkkeerataan teiden lähellä tai muissa ympäristöissä, missä terva ja hartsi ovat yleisiä epäpuhtauksia.
  • nahanpuhdistusaine on hellävarainen, mutta tehokas puhdistusaine, joka on suunniteltu poistamaan lika, rasva, ja muut epäpuhtaudet nahkapinnoilta, kuten auton istuimilta, nahkaisilta ohjauspyörän pinnoilta ja ovipaneeleista. Se säilyttää nahkapinnan luonnollisen tuntuman ja ulkoasun ja estää nahan kuivumisen tai halkeilun, jotka voivat syntyä, kun nahanhoitotuotteet sisältävät liian aggressiivisia kemikaaleja. Nahanpuhdistusainetta kehutaan usein sen kyvyn ansiosta puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti, ilman että se jättää jälkeensä rasvaista tai liukasta pintaa.
  • nahanhoitosetti on suunniteltu auton nahkaisten sisätilojen puhdistukseen ja suojaamiseen. Setti sisältää kaksi pääkomponenttia: nahkapuhdistusaineen (Leather Cleaner) ja nahan suojatuotteen (Leather Coating tai Leather Shield). Nämä kaksi tuotetta yhdessä auttavat pitämään nahkapinnat puhtaina, hyväkuntoisina ja suojaamaan ne ulkoisilta haittatekijöiltä.
  • kestopinnoite on korkealaatuinen nanoteknologiaan perustuva keraaminen pinnoite, jonka tarkoituksena on suojata auton maalipintaa ja tarjota kestävä sekä hydrofobinen (vesihylkivä) viimeistely. Kestopinnoite tekee pinnasta vettä hylkivän; vesi muodostaa helmiä ja valuu helposti pois, mukanaan likaa ja epäpuhtauksia. Pinnoite suojaa maalipintaa useimmilta teillä käytetyiltä kemikaaleilta, kuten suolalta ja happosateelta. Pinnoitteen ansiosta lika ja epäpuhtaudet eivät tartu yhtä helposti pintaan, mikä tekee auton pesusta nopeampaa ja helpompaa.

BILT HAMBER

  • autovahat ja hybridivahat – Bilt Hamber on autonhoitotuotteiden valmistaja, joka on tunnettu erityisesti korkealaatuisista autovahatuotteistaan. Heidän autovahansa koostuu laadukkaista vahoista ja seoksista, jotka tarjoavat pitkäkestoisen suojan ja kiillon auton maalipinnalle. Bilt Hamberin vahat ovat suosittuja autoharrastajien ja ammattilaisten keskuudessa niiden käytön helppouden, kestävyyden ja erinomaisen suorituskyvyn vuoksi. Bilt Hamberin vahatuotteet sisältävät korroosionestoaineita, jotka auttavat suojaamaan auton maalia ympäristön aiheuttamilta vaurioilta, kuten suolalta, UV-säteilyltä ja hapettumiselta.
  • puhdistussavi on eräänlaista joustavaa savea, joka on suunniteltu poistamaan auton maalipinnasta epäpuhtaudet, joita normaali pesu ei pysty irrottamaan. Tällaisia voi olla esimerkiksi teollisuuden päästöt, puun pihka, maantiesuola, jarrupöly ja muut hienojakoiset partikkelit, jotka voivat kiinnittyä maalipintaan ja aiheuttaa sen karheutumisen. Bilt Hamber:n puhdistussavi on tyypillisesti korkealaatuinen ja tehokas tuote, jonka eri voimakkuusasteista (soft, medium, hard jne.) valitaan sopiva riippuen siitä, kuinka paljon ja millaista epäpuhtaudet ovat. Puhdistussavilla työskentely on yksi perinpohjaisen auton puhdistuksen askelista ja valmistaa pinnan tavallisesti seuraavia käsittelyjä varten, kuten vahausta tai keraamista pinnoitusta. Autonharrastajat ja ammattilaiset käyttävät säännöllisesti puhdistussavea, koska se auttaa ylläpitämään ja palauttamaan maalipinnan optimaalisen kunnon ja ulkonäön.
  • viimeistelypuhdistusaineet

CHEMICAL GUYS

  • Chemical Guys on tunnettu monipuolisesta valikoimastaan autonhoitotuotteita, ja heidän tuotteensa on yleensä suunnattu DIY-autoharrastajille sekä ammattilaisille. Heidän tuotteidensa tarkoituksena on mahdollistaa, että yksilöt voivat itse ylläpitää tai parantaa ajoneuvojensa ulkonäköä. Meiltä saat Chemical Guys autonhoitotuotteet pesuun, kiillotukseen, nahkapintojen hoitoon sekä
  • Black suojatuote mustalle ja muille tummille väreille on vahvistus- ja suojausaine, joka on suunniteltu antamaan syvän kiillon sekä parantamaan ja korostamaan tumman värin sävyjä. Tuotteen tarkoitus on tuottaa erityisen eloisa ja syvä kiilto, joka tuo esille mustan ja tummien värien rikkauden. Se voi myös auttaa täyttämään ja peittämään pieniä naarmuja ja kiveniskemiä, mikä parantaa maalipinnan ulkonäköä. Suojatuotteen hydrofobiset ominaisuudet auttavat pitämään auton puhtaana, sillä ne hylkivät vettä ja likaa.

HELSINGIN AUTOKYLMÄ OY
Rahtarinkatu 1
00980 Helsinki

Carrier Mitsubishi logo Lumikko Eberspächer Webasto

Copyright © 2024 Helsingin Autokylmä Oy