Raskaan kaluston lisälämmittimen asennus - Helsingin Autokylmä Oy

Lisälämmittimen asennus

Raskaan kaluston lisälämmittimen asennus

Helsingin Autokylmä hoitaa raskaan kaluston lisälämmittimien asennukset. Yli 10 vuoden ammattitaidolla asennukset sujuvat helposti ja täsmällisesti, joten saat varmasti asiantuntevaa palvelua. Emme tingi työnjäljestä, ja työskentelemme aina asiakkaan tarpeet huomioon ottaen.

Lisälämmitin voi olla tarpeellinen laite kuljetusajoneuvoon, kun autolla kuljetetaan lastia, jota ei saa päästää kylmenemään. Esimerkiksi maalit ja muut nestemäiset aineet eivät kestä talven kovia pakkasia, joten ne täytyy pitää lämpimänä kuljetuksen ajan.

Raskaan kaluston lisälämmitin on myös erinomainen väline auton ohjaamon lämmittämiseen. Talvipakkasilla ajaminen on huomattavasti mukavampaa lämpimässä hytissä, joka lämpenee nopeasti ja helposti kylmästä ulkoilmasta huolimatta.

Meiltä löytyy esimerkiksi Webaston sekä Eberspächerin laadukkaita lisälämmittimiä, joiden asennuksesta meillä on kattava kokemus.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ TAI VARATA AJAN?

Voit kysyä meiltä lisätietoja huollosta tai lähettää tarjouspyynnön, jolloin lähetämme vaihtoehtoja eri merkeiltä hintoineen. Voit sopia kanssamme myös suoraan asennus-, korjaus- tai huoltoajan. Huollot ja korjaukset ovat nopeita tehdä, asennus vie enemmän aikaa.

Meillä on varastossa yleisimpiä varaosia kaikkiin merkkeihin, joten pystymme reagoimaan tilauksiin ja ajanvarauksiin hyvinkin nopeasti.

Ota yhteyttä tai varaa aika

Minkälainen lisälämmitin kannattaa hankkia autoon?

Lisälämmitin on yleensä pienikokoinen mutta tehokas laite. Ison rekan peräkärryn lämmittämiseen täytyy hankkia tehokkaampi lisälämmitin kuin esimerkiksi pakettiauton lämmittämiseen. Lämmityslaitteen tehoa kannattaakin miettiä, kun valitsee omaan käyttöön sopivaa lisälämmitintä.

Asennamme muun muassa Webaston ja Eberspächerin lisälämmittimiä, joten voimme auttaa lämmittimen valinnassa raskaan kaluston ajoneuvoihin. Palvelemme mielellämme asiakkaita kaikessa lisälämmittimiin liittyvässä.

Miten paljon raskaan kaluston lisälämmitin maksaa?

Lisälämmittimien hinta vaihtelee niiden tehokkuuden ja koon mukaan. Pienikokoiset lämmittimet maksavat vähemmän, mutta isojen perävaunujen lämmittämiseen tarvitaan usein isompi lämmitin. Lisälämmittimet ovat hinnaltaan halvempia kuin esimerkiksi kylmälaitteet, joten jos lastia ei tarvitse viilentää, niin lisälämmitin on ehdottomasti paras valinta.

Helsingin Autokylmä asentaa raskaan kaluston lisälämmittimet asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kannattaakin siis ottaa meihin yhteyttä, niin voimme yhdessä miettiä, millaista lisälämmitintä autosi tarvitsee.

Autamme mielellämme kaikissa lisälämmittimiä koskevissa kysymyksissä!

Kysy hintaa lisälämmittimelle

HELSINGIN AUTOKYLMÄ OY
Rahtarinkatu 1
00980 Helsinki

Carrier Mitsubishi logo Lumikko Eberspächer Webasto

Copyright © 2024 Helsingin Autokylmä Oy