Raskaan kaluston lisälämmittimen huolto - Helsingin Autokylmä Oy

Lisälämmittimen huolto

Raskaan kaluston lisälämmittimen huolto

Helsingin Autokylmä huoltaa raskaan kaluston lisälämmittimet ammattitaidolla. Teemme lisälämmittimen huollot kaikkiin markkinoilla oleviin lisälämmittimiin, ja vaihdamme tarvittavat osat. Laajan varaston ansiosta suuri osa varaosista on jo valmiina toimipisteellämme.

Lisälämmittimen huolto onnistuu helposti ja täsmällisessti toimisteellämme Vuosaaressa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmis palvelemaan asiakkaita vaikeampienkin ongelmien kanssa.

Huollamme kaikki raskaan kaluston lisälämmittimet, ja teemme määräaikaishuollot. Helsingin Autokylmä on monimerkkikorjaamo, joten meillä on kattava tuntemus ja kokemus kaiken merkkisistä lisälämmittimistä. Soita meille tai ota meihin yhteyttä lomakkeen kautta, niin sovitaan aika lisälämmittimen huollolle.

Miten usein raskaan kaluston lisälämmitin pitää huoltaa?

Raskaan kaluston lisälämmitin olisi hyvä huoltaa kerran vuodessa. Lisälämmitin on vähällä käytöllä etenkin kesällä, joten lämmitin kannattaa tarkistaa viimeistään syksyllä. Hyvin huollettu lisälämmitin toimii talvella paremmin ja ilman ongelmia.

Talvella kovien pakkasten aikaan lisälämmittimen on syytä toimia kunnolla, sillä lämmittimen rikkoutuessa peräkärryssä tai ohjaamossa saattaa tulla kylmä hyvinkin nopeasti. Hyvin huollettu lisälämmitin pitää myös lastin suojassa kylmyydeltä.

Jos lisälämmittimesi siis kaipaa huoltoa, niin huoltotoimenpiteet kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Helsingin Autokylmä palvelee mielellään kaikissa lisälämmittimen huoltoa koskevissa kysymyksissä. Laajan kokemuksen ansiosta monet lisälämmittimet ovat meille entuudestaan tuttuja, joten niiden huolto sujuu ripeästi.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ TAI VARATA AJAN?

Voit kysyä meiltä lisätietoja huollosta tai lähettää tarjouspyynnön, jolloin lähetämme vaihtoehtoja eri merkeiltä hintoineen. Voit sopia kanssamme myös suoraan asennus-, korjaus- tai huoltoajan. Huollot ja korjaukset ovat nopeita tehdä, asennus vie enemmän aikaa.

Meillä on varastossa yleisimpiä varaosia kaikkiin merkkeihin, joten pystymme reagoimaan tilauksiin ja ajanvarauksiin hyvinkin nopeasti.

Ota yhteyttä tai varaa aika

Miksi raskaan kaluston lisälämmitin on hyvä huoltaa?

Lisälämmitin kannattaa huoltaa, koska hyvin huollettu lämmitin kestää pidempään. Käyttämättömät ja huoltamattomat lisälämmittimet ovat herkempiä rikkoutumiselle, joten ennakoiva huolto pitää ne toimintavarmana.

Huonosti toimiva lisälämmitin ei ole milloinkaan mukava yllätys, kun kallis kuorma pitäisi siirtää paikasta toiseen. Esimerkiksi monet nestemäiset tuotteet, kuten maalit, tarvitsevat riittävästi lämpöä myös talvella. Tällöin moitteettomasti toimiva lämmitin on todella hyödyllinen.

Esimerkiksi polttoainejärjestelmässä saattaa olla joskus ongelmia, jotka korjaantuvat huoltamisen jälkeen. Heikentynyt lämmityskyky saattaa olla merkki siitä, että laite kannattaa huoltaa. Voit olla meihin yhteydessä, kun lisälämmitin kaipaa perusteellista huoltoa!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lisälämmittimen huolto ammattitaidolla

Helsingin Autokylmä huoltaa raskaan kaluston lisälämmittimet huolella ja ammattitaidolla. Meillä on yli 10 vuoden kokemus kylmälaitteista sekä lisälämmittimistä, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kattavaa palvelua.

Erinomaisen huollon avulla saat lisälämmittimen toimimaan paremmin ja pidempään. Huollamme lisälämmittimesi huolellisesti, oli kyseessä sitten matkustamon tai rahtitilan lämmitin. Meille laadukas huolto on ylpeyden aihe, joten voi olla varma parhaasta laadusta!

Kysy lisälämmittimien huollosta

HELSINGIN AUTOKYLMÄ OY
Rahtarinkatu 1
00980 Helsinki

Carrier Mitsubishi logo Lumikko Eberspächer Webasto

Copyright © 2024 Helsingin Autokylmä Oy