Kuorma-auton ilmastointihuolto joustavasti ja nopeasti

Helsingin Autokylmä on raskaan kaluston lämmönsäädön monimerkkikorjaamo, jossa hoituu myös rekan tai kuorma-auton ilmastointihuolto. Huollamme ja korjaamme raskaan kaluston ilmastointilaitteet nopeasti ja joustavasti.

Raskaan kaluston ilmastointilaitteet saattavat rikkoutua monestakin syystä, jolloin tien päällä voi etenkin kesäkuumalla tulla tukalat oltavat. Lämpötila voi nousta ohjaamossa epämukaviin lukemiin. Meillä kuorma-autojen ilmastointihuolto hoituu nopeasti ja pitkällä kokemuksella!

Meille tärkeintä on laadukas työnjälki, ihmisläheinen asiakaspalvelu ja nopea reagointi asiakkaan tarpeisiin. Voit siis luottaa siihen, että työ tehdää korkealla ammattitaidolla ja työmoraalilla!

Helsingin Autokylmä on Vuosaaressa toimiva laadukas raskaan kaluston korjaamo, jossa tehdään myös raskaan kaluston kylmälaitehuoltoa ja asennetaan lisälämmittimiä.

Ota yhteyttä!

Kuorma-auton ilmastointihuolto kannattaa tehdä säännöllisesti

Kuorma-auton ilmastointilaitteet kannattaa huoltaa säännöllisesti, jotta ne pysyvät kunnossa eivätkä pääse vaurioitumaan pahemmin − huollon laiminlyönti saattaa nostaa korjauskuluja erittäin paljon! Jokavuotinen tai vähintään kahden vuoden välein tehtävä huolto säästää aikaa ja rahaa, sekä auttaa välttämään ikävät yllätykset.

Kuorma-auton ilmastointihuolto kannattaa tehdä usein, jotta kosteus ei pääse tiivistymään tai kylmäaine vähenemään järjestelmästä. Nämä ongelmat heikentävät merkittävästi ilmastointilaitteen tehoa, ja saattavat lopulta aiheuttaa laiterikon. Välty isommalta remontilta, ja ota raskaan kaluston ilmastointihuolto jokavuotiseksi rutiiniksi!

Näin varaat ajan ilmastointihuoltoon

Meillä Helsingin Autokylmässä on hyvät suhteet maahantuojiin, joten saamme varaosat nopeasti suoraan maahantuojan varastosta! Sen vuoksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erityisen nopeat toimitusajat.

  • Jos raskaan kaluston ilmastointilaite menee rikki, ota yhteyttä puhelimitse niin saamme sovittua akuutin ajan
  • Jos kyseessä on vuosittainen huolto, varaa aika etukäteen (toisinaan huolto onnistuu myös ilman ajanvarausta!)
  • Huollot tehdään Helsingin Vuosaaressa
  • Huolto on nopea suorittaa, sillä siinä menee vain noin tunti

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä täällä >>

Mitsubishi Calix Carrier Defa Eberspächer Essmo Webasto

Copyright © 2019 | Helsingin Autokylmä Oy