Kuorma-auton lisälämmitin asennetaan ja huolletaan kokenein ottein

Monimerkkikorjaamo Helsingin Autokylmä hoitaa ammattitaidolla raskaan kaluston lisälämmittimien huollon. Kuorma-auton lisälämmitin asennetaan, huolletaan ja korjataan laadukkaasti ja joustavasti Vuosaaren hallilla.

Raskaan kaluston lisälämmitin on välttämätön Suomen talviolosuhteissa. Sekä koriosa että kuormatila vaativat talvipakkasilla lämmitystä, etenkin jos kuormassa on esimerkiksi paperikoneiden teloja, jotka tarvitsevat tietynlaisen lämpötilan.

Meidän etumme on se, että meillä on suuri varasto yleisimpiä varaosia! Näin pystymme reagoimaan lämmitinongelmiin muita nopeammin.

Monimerkkikorjaamo Helsingin Autokylmä vastaa siitä, että kalustosi lämmitys pelaa! Meille tärkeintä on asiantunteva palvelu, joustavuus ja tehokkuus. Ymmärrämme, että raskaan kaluston kanssa voi sattua ja tapahtua yllättäviä asioita, joten varaamme joka päivä kalenteriimme tyhjää tilaa tällaisten tilanteiden varalle.

Kysy lisää!

Kuorma-auton lisälämmitin toimii ilman sähköä

Polttoainekäyttöiset rekan ja kuorma-auton lisälämmittimet toimivat ilman sähköä ja pitävät auton koriosan ja kuormatilan lämpiminä. Helsingin Autokylmä huoltaa ja korjaa esimerkiksi Webaston ja Eberspächerin lisälämmittimiä. Teemme myös lisälämmittimien asennuksia.

Raskaan kaluston lisälämmitin toimii polttoainetta käyttämällä, ja sisätilojen lämpötilaa voi säädellä kätevällä ohjauslaitteella. Säännöllinen huolto pitää isommat ongelmat poissa, mutta Helsingin Autokylmä tekee myös tarvittavat korjaustoimenpiteet hyvinkin nopealla aikataululla.

Näin kuorma-auton lisälämmitin huolletaan:

  • Ota yhteyttä Helsingin Autokylmään puhelimitse tai sähköpostitse
  • Voit myös jättää tarjouspyynnön, jolloin lähetämme usealta merkiltä vaihtoehtoja ja hintoja
  • Teemme raskaan kaluston lisälämmitinhuoltoa, johon sisältyvät auton lämmittimet ja kuorman lämmittimet
  • Sovitaan asennus-, korjaus- tai huoltoaika
  • Huollot ja korjaukset ovat nopeita tehdä, asennus vie enemmän aikaa
  • Meillä on varastossa yleisimpiä varaosia kaikkiin merkkeihin, joten pystymme reagoimaan hyvin nopeasti

Haluatko kuulla lisää tai varata ajan?

Vuosaaressa toimiva Helsingin Autokylmä on erittäin laadukas korjaamo, jossa hoituvat myös raskaan kaluston kylmälaitehuolto ja ilmastointihuolto.

Ota meihin yhteyttä täällä >>

Mitsubishi Calix Carrier Defa Eberspächer Essmo Webasto

Copyright © 2019 | Helsingin Autokylmä Oy