Kuorma-auton ilmastointihuolto Helsinki | Varaa aika | Autocool

Kuorma-auton ilmastointihuolto Helsinki

Ilmastointihuolto Helsinki

Helsingin Autokylmä on monimerkkikorjaamo, jossa kuorma-auton ilmastointihuolto onnistuu täsmällisesti ja vaivattomasti. Teemme auton ilmastointihuoltoja Helsingin alueella myös henkilöautoihin, rekkoihin sekä muihin työkoneisiin, esimerkiksi nostureihin.

Kuorma-auton ilmastointihuolto on yksinkertainen toimenpide, joka pidentää ilmastointilaitteiston elinikää. Samalla matkastasi tulee mukavampi, kun auton ilmastointi toimii kunnolla. Liian kuumassa ohjaamossa ei kannata kärvistellä, sillä se voi vaikuttaa ajokykyyn.

Erilaisten ajoneuvojen ilmastointihuollot onnistuvat meiltä Helsingissä näppärästi. Henkilökunnallamme on vuosien kokemus autojen ilmastointihuolloista ja palvelemme mielellämme asiakkaita kaikessa autojen ilmastointiin liittyvässä.

Meille tärkeintä on laadukas työnjälki, ihmisläheinen asiakaspalvelu ja nopea reagointi asiakkaan tarpeisiin. Voit siis luottaa siihen, että työ tehdään korkealla ammattitaidolla ja moraalilla. Tervetuloa asioimaan meille!

Raskaan kaluston ilmastointihuolto Helsinki

Teemme raskaan kaluston ilmastointihuollot Helsingissä kuorma-autoihin ja rekkoihin. Autamme mielellämme auton ilmastointiin liittyvissä ongelmissa, jotta sinulla olisi viileä hytti autossasi ja mukavampi tehdä töitä.

Huoltaminen kannattaa, sillä raskaan kaluston ilmastointi voi rikkoutua monestakin syystä. Rikkinäinen ilmastointi vaikuttaa ratkaisevasti mukavuuteen ohjaamossa. Etenkin kesähelteellä lämpötila rekan tai kuorma-auton ohjaamossa voi nousta epämukaviin lukemiin.

Yksi keino ehkäistä rekan tai kuorma-auton ilmastoinnin hajoamista on ennakoiva huolto. Raskaan kaluston ilmastointihuolto pitäisi tehdä kerran vuodessa. Ennakoiva huoltaminen pitää auton ilmastoinnin hyvässä kunnossa ja kylmäainetta kannattaa lisätä järjestelmään vuosittain.

Auton ilmastointilaite on osittain avoin järjestelmä, joten kylmäainetta katoaa putkistosta hiljalleen. Ilmastoinnin kompressori puolestaan tarvitsee riittävästi kylmäainetta pysyäkseen viileänä. Muussa tapauksessa kompressori saattaa ylikuumentua. Tämän vuoksi huollot kannattaa tehdä säännöllisesti, jotta vältyttäisiin isommalta korjaukselta.

ILMASTOINTIHUOLTO HELSINKI – VARAA AIKA

  • Jos raskaan kaluston ilmastointilaite menee rikki, soita 040 1310 900, niin saamme sovittua akuutin ajan
  • Vuosihuoltoajat voit varata etukäteen (toisinaan huolto onnistuu myös ilman ajanvarausta)
  • Ilmastointihuolto Helsinki – Vuosaari
  • Huolto on nopea suorittaa, sillä siinä menee vain noin tunti

Ota yhteyttä ja varaa aika

Ilmastointihuolto henkilöautoon

Henkilöauton ilmastointihuolto kannattaa toteuttaa kerran vuodessa. Meiltä onnistuu henkilöautojen ilmastointihuolto Helsingissä joustavasti ja helposti.

Toimiva ilmastointi parantaa ajomukavuutta merkittävästi etenkin kesällä. Henkilöauton ilmastointihuolto pitää myös ilmastointijärjestelmän hyvässä kunnossa.

Kuten raskaassa kalustossa, myös henkilöautossa ilmastointilaite on puoliksi avoin järjestelmä. Auton ilmastointia on siis syytä huoltaa säännöllisesti, jotta järjestelmä pysyy kunnossa. Ilmastoinnin kompressori tarvitsee kylmäainetta pitääkseen itsensä viileänä. Kylmäaine puolestaan karkaa ilmastoinnista hitaasti käytön myötä, joten riittävä määrä ainetta ehkäisee ylikuumentumista.

Auton ilmastointia kannattaa huoltaa ajomukavuuden vuoksi mutta myös ilmastointijärjestelmän toimivuuden takaamiseksi.

Ota siis yhteyttä meihin, jos henkilöautosi ilmastointi kaipaa huoltoa!

Kysy lisää henkilöauton ilmastointihuollosta

Ilmastointihuolto työkoneeseen

Rekkojen ja henkilöautojen lisäksi teemme ilmastointihuoltoja Helsingissä myös muihin työkoneisiin. Meiltä onnistuvat hieman epätavallisemmatkin huoltokohteet, kuten esimerkiksi nosturien ilmastointihuolto.

Olemme todennäköisesti yksi joustavimmista ilmastointihuoltoa Helsingin alueella tarjoavista toimijoista. Käytössämme on pakettiauto, minkä ansiosta pääsemme tekemään huollon paikan päälle. Monesti työkoneet ovat liian isoja liikuteltavaksi huoltamolle tai aikataulut eivät anna periksi. Siksi paikan päälle tuleva huoltoauto on paras ratkaisu monen työkoneen ilmastointihuoltoon.

Sellaista työkonetta tuskin löytyy, mihin emme voisi huoltoa suorittaa. Ota siis rohkeasti yhteyttä, ja kysy lisää työkoneen ilmastointihuollosta. Autamme mielellämme ja tulemme tarvittaessa paikan päälle tekemään huollon.

Kysy lisää työkoneen ilmastointihuollosta

HELSINGIN AUTOKYLMÄ OY
Rahtarinkatu 1
00980 Helsinki

Carrier Mitsubishi logo Lumikko Eberspächer Webasto

Copyright © 2024 Helsingin Autokylmä Oy