Kuorma-auton ilmastointihuolto nopeasti - Helsinki - Ilmastointihuolto

Ilmastointihuolto

Kuorma-auton ilmastointihuolto joustavasti

Helsingin Autokylmä on raskaan kaluston lämmönsäädön monimerkkikorjaamo, jossa hoituu myös rekan tai kuorma-auton ilmastointihuolto. Huollamme ja korjaamme raskaan kaluston ilmastointilaitteet Helsingissä nopeasti ja joustavasti.

Raskaan kaluston ilmastointilaitteet saattavat rikkoutua monestakin syystä, jolloin tien päällä voi etenkin kesäkuumalla tulla tukalat oltavat. Lämpötila voi nousta ohjaamossa epämukaviin lukemiin. Meillä kuorma-autojen ilmastointihuolto hoituu nopeasti ja pitkällä kokemuksella!

Meille tärkeintä on laadukas työnjälki, ihmisläheinen asiakaspalvelu ja nopea reagointi asiakkaan tarpeisiin. Voit siis luottaa siihen, että työ tehdään korkealla ammattitaidolla ja työmoraalilla!

Helsingin Autokylmä on Vuosaaressa toimiva laadukas raskaan kaluston korjaamo, jossa tehdään myös raskaan kaluston kylmälaitehuoltoa ja asennetaan lisälämmittimiä.

VARAA AIKA ILMASTOINTIHUOLTOON

  • Jos raskaan kaluston ilmastointilaite menee rikki, soita 040 1310 900, niin saamme sovittua akuutin ajan
  • Vuosihuoltoajat voit varata etukäteen (toisinaan huolto onnistuu myös ilman ajanvarausta)
  • Ilmastointihuollot tehdään Helsingin Vuosaaressa
  • Huolto on nopea suorittaa, sillä siinä menee vain noin tunti

Ota yhteyttä ja varaa aika

Kuorma-auton ilmastointihuolto kannattaa tehdä säännöllisesti

Kuorma-auton ilmastointilaitteet kannattaa huoltaa säännöllisesti, jotta ne pysyvät kunnossa eivätkä pääse vaurioitumaan pahemmin − huollon laiminlyönti saattaa nostaa korjauskuluja erittäin paljon! Jokavuotinen tai vähintään kahden vuoden välein tehtävä huolto säästää aikaa ja rahaa, sekä auttaa välttämään ikävät yllätykset.

Kuorma-auton ilmastointihuolto kannattaa tehdä usein, jotta kosteus ei pääse tiivistymään tai kylmäaine vähenemään järjestelmästä. Nämä ongelmat heikentävät merkittävästi ilmastointilaitteen tehoa ja saattavat lopulta aiheuttaa laiterikon. Välty isommalta remontilta ja ota raskaan kaluston ilmastointihuolto jokavuotiseksi rutiiniksi!

Nopeat toimitusajat ovat valttimme

Meillä Helsingin Autokylmässä on hyvät suhteet maahantuojiin, joten saamme varaosat nopeasti suoraan maahantuojan varastosta! Sen vuoksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erityisen nopeat toimitusajat.

Haluatko tietää lisää?

Soita 040 131 0900

HELSINGIN AUTOKYLMÄ OY
Rahtarinkatu 1
00980 Helsinki

CarrierMitsubishi logo Lumikko Eberspächer Webasto

Copyright © 2022 Helsingin Autokylmä Oy