Kuorma-auton kylmälaitehuolto Helsinki | Kylmäkonehuolto Helsinki

Kuorma-auton kylmälaitehuolto Helsinki

Kylmälaitehuolto Helsinki

Helsingin Autokylmä huoltaa rekkojen, pakettiautojen sekä muun liikkuvan kaluston kylmälaitteet. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ratkaisee ongelmasi niin nopeasti kuin mahdollista.

Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä osoitteessa Rahtarinkatu 1 (Vuosaari), josta käsin liikkuu myös suuri osa Suomen raskaan kaluston liikenteestä ja muun muassa elintarvikekuljetuksista .

Meillä on Suomen kattavin varasto yleisimpiä varaosia, joten todennäköisesti vaihtoa vaativat varaosat löytyvät jo hyllystä. Osien tilaamiseen ei siis aina tarvitse käyttää aikaa ja kylmälaite saadaan takaisin toimintaan nopeammin.

Miksi rekan tai pakettiauton kylmälaite kannattaa huoltaa?

Rekkojen ja pakettiautojen kylmälaitteita kannattaa huoltaa säännöllisesti, jotta ne pysyvät toimintakuntoisina ja niiden käyttöaika pitenee. Ennakoiva kylmäkonehuolto ehkäisee isompien ongelmien ja laitevikojen syntymistä, josta voisi seurata yllättäviä seisokkeja. Meiltä onnistuvat kylmälaitteiden määräaikaishuollot sekä muut huoltotoimenpiteet. Kylmäkuljetukset sujuvat huollettuna luotettavammin, ja tuotteet pääsevät määränpäähänsä ajoissa.

Säännöllinen kylmäkonehuolto takaa, että lämpötilat pysyvät niille asetetuissa rajoissa, mikä on välttämätöntä pilaantuvien tuotteiden, kuten elintarvikkeiden ja lääkkeiden, sekä muiden lämpötilaherkkien tuotteiden turvallisuuden ja laadun kannalta. Kylmäainevuodotkin olisivat haitallisia ympäristölle. Huolletut kylmäkoneet käyttävät energian tehokkaasti ja voivat säästää polttoainekuluissa.

Huollamme erimerkkiset ja -malliset raskaan kaluston kylmälaitteet, sillä meillä on laaja kokemus alalta. Erilaiset säädökset ja standardit voivat vaatia kylmäkoneistojen tiettyä huolto- ja kunnossapitotasoa. Säännöllinen huolto varmistaa, että kuorma-autot pysyvät standardien ja määräysten mukaisina. Helsingin Autokylmältä löytyy osaaminen ja työkalut kaikkiin markkinoilla oleviin kylmälaitteisiin.

Miten usein raskaan kaluston kylmäkone pitää huoltaa?

Raskaan kaluston kylmälaite pitää huoltaa vähintään kerran vuodessa. Määräaikaishuollot täytyy aina tehdä ajallaan, sillä huoltamaton laite saattaa hajota kesken kuljetuksen. Jos lastina on kallista tavaraa,- voi kylmälaitteen hajoaminen aiheuttaa isot kustannukset.

Onneksi ennakoiva huolto pienentää kylmälaitteen hajoamisen riskiä. Jos kylmälaitteesi alkaa toimimaan huonosti tai sinulle tulee muu ongelma laitteen kanssa, niin voit olla yhteydessä meihin. Autamme mielellämme kiperissäkin tilanteissa ja meille voi soittaa kellon ympäri hätätilanteissa.

Esimerkiksi, jos peräkärryn tai kuorma-auton kylmälaitteet hajoavat keskellä yötä, voit ajaa Helsingin toimipisteellemme Vuosaareen Rahtarinkatu 1 mihin aikaan tahansa.

Laadukasta kylmälaitehuoltoa Helsingissä

Helsingin Autokylmä tarjoaa laadukasta raskaan kaluston kylmälaitehuoltoa kaikille autoilun ammattilaisille. Periaatteisiimme kuuluvat huolellisuus ja asiakkaan ymmärtäminen. Liikkuvaa kalustoa ei voi seisottaa pitkään, sillä aika on rahaa ja autojen täytyy liikkua.

Huollamme kylmälaitteet täsmällisesti ja aikataulussa pysyen, jotta asiakkaidemme kalusto pääsisi takaisin tien päälle mahdollisimman pian. Nopeuden lisäksi keskitymme kuitenkin myös huolellisuuteen, jotta kylmälaite toimisi tehokkaasti aina seuraavaan huoltoon asti.

Ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme, niin sovitaan kalustollesi kylmäkonehuolto Helsinkiin.

PÄIVYSTÄMME VUOROKAUDEN YMPÄRI

Jos perävaunun tai kuorma-auton kylmälaitteet hajoavat keskellä yötä ja kyydissä on kallis kuorma, voit ajaa Helsingin hallille mihin aikaan tahansa ja saat avun.

Soita 040 1310 900

Kuorma-auton kylmälaitehuolto, asennus ja korjaus − kaikki samasta paikasta

Helsingin Autokylmä tarjoaa laadukkaan työn lisäksi loistavaa asiakaspalvelua. Palvelemme sinua kaikissa raskaan kaluston kylmälaitehuoltoon, asennukseen ja korjaukseen liittyvissä tilanteissa vuorokauden ympäri. Olemme luotettavia, nopeita ja joustavia, mistä olemmekin saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta!

Meidän valttikorttimme on ehdoton luvanvaraisuus. Vaadimme kaikilta työntekijöiltämme kylmäainelainsäädäntöön liittyvien kurssien käymistä ja lupien hankintaa.

Raskaan kaluston kylmälaitteen asennus

 • Merkit, joita asennamme: Mitsubishi, Carrier ja Lumikko
 • Asennettavat kylmälaitetyypit: suoravetolaitteet pakettiautoihin, dieselkäyttöiset laitteet kuorma-autoihin ja niiden perävaunuihin sekä hydraaligeneraattorilla toimivat sähkölaitteet
 • Autokylmälle ilmoitetaan, mitä ajoneuvoon on tarkoitus asentaa ja varataan aika
 • Ajoneuvo tuodaan Vuosaaren hallille sovittuna ajankohtana
 • Asennuksessa menee 2-5 päivää

Kylmälaitehuolto ja -asennus raskaalle kalustolle - Ota yhteyttä Helsingin Autokylmä Oy

Raskaan kaluston kylmälaitehuolto

 • Merkit, joita huollamme: kaikki
 • Huollettavat kylmälaitetyypit: kaikki
 • Autokylmälle ilmoitetaan, mitä on tarkoitus huoltaa
 • Ajoneuvo kuljetetaan Helsingin hallille
 • Määräaikaishuolto voidaan aloittaa yleisimmissä tapauksissa saman päivän aikana. Soittamalla selvität päivän työtilanteen.
 • Säännöllisellä huollolla voidaan välttyä isommilta ongelmilta
 • Vastaamme päivystyspuhelimeen ympäri vuorokauden

Kylmälaitehuolto tai raskaan kaluston kompressiovauriot - Ota yhteyttä Helsingin Autokylmä Oy

Raskaan kaluston kylmälaitekorjaus

 • Merkit, joita korjaamme: kaikki
 • Korjattavat kylmälaitetyypit: kaikki
 • Autokylmälle ilmoitetaan, mitä on mennyt rikki
 • Ajoneuvo siirretään Helsingin halleille
 • Korjaus voidaan suorittaa 1-2 vuorokauden kuluessa:
  akuutit tapaukset sijoitetaan jonon kärkeen
 • Päivystyspuhelin vastaa 24/7

Kylmälaitehuolto ja raskaan kaluston kylmälaitekorjaus - Ota yhteyttä Helsingin Autokylmä Oy

Haastavammat erikoislaitteet

Teemme myös mobiileille magneettikuvausvaunuille lämmönsäätöön liittyviä asennus-, huolto- ja korjaustoimenpiteitä. Laitteet ovat hyvin haastavia esimerkiksi siitä syystä, että laitetta jäähdytetään -247 asteeseen eikä lämpötila saa poiketa tuosta yli neljää astetta.

Meiltä hoituvat myös raskaan kaluston ilmastointihuolto ja lisälämmittimet!

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Ota meihin yhteyttä

HELSINGIN AUTOKYLMÄ OY
Rahtarinkatu 1
00980 Helsinki

Carrier Mitsubishi logo Lumikko Eberspächer Webasto

Copyright © 2024 Helsingin Autokylmä Oy