Kylmälaitteiden asennus | Raskas kalusto - Helsingin Autokylmä Oy

Kylmälaitteiden asennus

Raskaan kaluston kylmälaitteiden asennus

Kylmälaitteen avulla pidät lastisi viileänä kuumallakin kelillä. Helsingin Autokylmä asentaa ja huoltaa liikkuvan kaluston kylmälaitteet helposti ja täsmällisesti. Meillä on vuosien kokemus kylmälaitteiden asentamisesta rekkoihin ja pakettiautoihin, joten saat asiantuntevaa palvelua tarpeesi mukaan.

Kylmentämisen lisäksi kylmälaitteella voidaan myös lämmittää lastia, jos tarve tulee. Kylmälaitteen ensisijainen tehtävä on pitää lämpötila tasaisena ajoneuvon kuljetustilassa, oli ulkona sitten kuuma kesäpäivä tai jäätävä pakkanen.

Meiltä löytyy kattava valikoima erilaisia kylmälaitteita, joiden asentaminen sujuu toimipisteellämme näppärästi. Asennamme Mistubishin, Carrierin ja Lumikon kylmälaitteita, jotka ovat tunnettuja sekä luotettavia valmistajia. Meiltä onnistuu myös erityyppisten kylmälaitteiden asennus. Kaikkiin asennuksiimme sisältyy takuu.

Asennettavat kylmälaitetyypit

  • Suoravetolaitteet pakettiautoihin
  • Diesel-käyttöiset laitteet kuorma-autoihin
  • Kylmälaitteet rekan perävaunuihin
  • Hydrauligeneraattorilla toimivat sähkölaitteet

Asennamme laitteet Vuosaaren toimipisteellämme. Varaat vain ajan kylmälaitteen asennukseen rekalle tai pakettiautolle, ja tulet auton kanssa sovittuna päivänä Helsingin Autokylmän huoltamolle.

Miten kauan raskaan kaluston kylmälaitteen asennus kestää?

Raskaan kaluston kylmälaitteen asennus kestää projektin koosta riippuen 2-5 päivää. Asennuksen kestoon voi vaikuttaa esimerkiksi tuleeko laite pakettiautoon vai raskaan kaluston ajoneuvoon. Helsingin Autokylmä tekee asennukset aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja asiakkaan toiveita kuunnellen.

Aikataulusta sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa erikseen, ja asiakas pidetään ajan tasalla projektin edistymisestä. Ongelmatilanteissa olemme yhteydessä asiakkaaseen, ja kerromme mahdollisista muutoksista asennukseen liittyen. Meille on tärkeää, että asiakas tietää, mitä olemme tekemässä.

Jos haluat vaihtaa vanhan kylmälaitteen uuteen, niin puramme vanhan laitteen pois ennen uuden asentamista. Uuden ja moitteettomasti toimivan kylmälaitteen kanssa on mukavampi kuljettaa lastia, kun laitteen toimivuudesta voi olla varma.

Miten paljon kylmälaitteen asennus maksaa?

Kylmälaitteen asennuksen hinta riippuu laitteen koosta sekä sen ominaisuuksista. Jotkin kylmälaitteet voivat olla hyvin yksinkertaisia, ja niissä hintakin on alempi. Toiset kylmälaitteet voivat olla monimutkaisia, ja laitteessa saattaa olla paljon erilaisia ominaisuuksia.

Hinnasta sovitaan aina asiakkaan kanssa ennen töiden aloittamista. Jos mahdollisia lisäkuluja sattuu tulemaan, niin niistä neuvotellaan aina ensin asiakkaan kanssa. Selkeä ja sujuva asiointi on meille tärkeää.

Välillä asiakkaat tarvitsevat kylmälaitteita, joissa on hieman harvinaisempia ominaisuuksia. Helsingin Autokylmä on aina valmis kuuntelemaan asiakkaan toiveita, jotta löytäisimme parhaan mahdollisen kylmälaitteen heidän käyttöönsä.

Voit ottaa meihin yhteyttä, niin löydämme sinun käyttöösi sopivan kylmälaitteen. Tai jos sinulla on jokin tietty kylmälaite mielessä, niin voit kysyä hintaa asennukselle.

HELSINGIN AUTOKYLMÄ OY
Rahtarinkatu 1
00980 Helsinki

Carrier Mitsubishi logo Lumikko Eberspächer Webasto

Copyright © 2024 Helsingin Autokylmä Oy