Kylmälaitteiden korjaus | Raskas kalusto | Päivystys Helsinki

Kylmälaitteiden korjaus

Raskaan kaluston kylmälaitteiden korjaus

Helsingin Autokylmä korjaa rekkojen ja pakettiautojen kylmälaitteet merkistä ja mallista riippumatta. Meiltä löytyy ammattitaito sekä työkalut haastavampiinkin korjausurakoihin, joten emme pelkää tarttua tuumasta toimeen.

Raskaan kaluston kylmälaitteet voivat joskus hajota. Tilanne voi olla hyvin vaikea etenkin, jos kyydissä on kallis lasti, joka tarvitsee viileän kuljetustilan. Tällöin kylmälaite olisi hyvä saada mahdollisimman pian kuntoon. Toimipisteellämme hajonneen laitteen voi myös kytkeä sähkövirtaan, jotta kuorma pysyy viileänä esimerkiksi yön ajan.

Korjaamme raskaan kaluston kylmälaitteet huolellisesti ja asiakkaan tarpeita mukaillen. Kylmälaitteiden korjaaminen vaatii aina asianmukaisen koulutuksen, ja meiltä löytyy asianmukaisesti koulutettu henkilökunta.

Minkälaisia vikoja liikkuvan kaluston kylmälaitteeseen voi tulla?

Yleisin kylmälaitteen vika liittyy polttoainejärjestelmään. Polttoaineputkistot voivat välillä mennä tukkoon, ja tukkiutuminen saattaa johtaa kylmälaitteen hajoamiseen. Helsingin Autokylmä ratkaisee ongelmat, joita kylmälaitteeseen ja polttoainejärjestelmään liittyy.

Muita yleisiä vikoja ovat sensoreihin ja tunnistimiin tulleet sähköviat. Tällaisten vikojen paikantaminen vaatii oikeat työvälineet ja ammattitaitoa, jotta vika löydettäisiin ripeästi. Sähköviat voivat olla välillä hankalia löytää, mutta niiden korjaaminen kannattaa aina.

Osaava henkilökuntamme pystyy diagnosoimaan vain helposti, ja voimme alkaa tuumasta toimeen nopeasti. Meiltä löytyy Suomen kattavin varasto varaosia, joten on suuri mahdollisuus, että vaihdettava osa löytyy meiltä jo hyllystä.

PÄIVYSTÄMME VUOROKAUDEN YMPÄRI

Jos perävaunun tai kuorma-auton kylmälaitteet hajoavat keskellä yötä ja kyydissä on kallis kuorma, voit ajaa Helsingin hallille mihin aikaan tahansa ja saat avun.

Soita 040 1310 900

Miten kauan raskaan kaluston kylmälaitteen korjaus kestää?

Helsingin Autokylmä voi suorittaa liikkuvan kaluston kylmälaitekorjaukset 1-2 vuorokauden kuluessa. Kiireelliset tapaukset sijoitetaan jono kärkeen, esimerkiksi kun lasti ei saa päästä lämpenemään. Muun muassa elintarviketeollisuudella on hyvin tarkat lämpötilavaatimukset. Onkin siis tärkeää, että mahdollisessa ongelmatilanteessa kylmälaitteen korjaus sujuu täsmällisesti ja sujuvasti.

Meiltä löytyy tarvittavat laitteet, jotta lasti voitaisiin pitää kylmänä myös korjauksen ajan. Tällä tavalla vältetään suuremmat kustannukset, joita lastin menettämisestä voisi tulla. Korjaus onnistuu siis helposti, ja samalla rekan lastista pidetään huolta.

Akuuteissa tapauksissa meihin voi olla yhteydessä puhelimitse ympäri vuorokauden. Jos esimerkiksi lasti on vaarassa mennä pilalle rikkoutuneen kylmälaitteen takia, niin rekka on mahdollista tuoda toimipisteellemme.

Varaa aika kylmälaitekorjaukseen

Ammattitaitoinen kylmälaitteen korjaus

Helsingin Autokylmä on toiminut alalla jo yli 10 vuoden ajan, joten tiedämme asiakkaidemme tarpeet. Raskaan kaluston kylmälaitteiden korjaaminen sujuu meiltä täsmällisesti ja ammattitaitoisesti, sillä henkilökuntamme on kokenutta ja koulutettua. Meille onnistunut korjaus on ylpeyden aihe, joten teemme aina parhaamme jokaisen laitteen kohdalla.

Ole siis yhteydessä meihin, kun ajoneuvosi kaipaa kylmälaitteen korjaamista. Olemme aikataulujen suhteen joustavia, koska ymmärrämme asiakkaidemme toimintaympäristön haasteet.

Kysy lisää kylmälaitteen korjauksesta

HELSINGIN AUTOKYLMÄ OY
Rahtarinkatu 1
00980 Helsinki

Carrier Mitsubishi logo Lumikko Eberspächer Webasto

Copyright © 2024 Helsingin Autokylmä Oy