Merikonttien kylmälaitteet - Helsingin Autokylmä Oy

Merikonttien kylmälaitteet

Merikonttien kylmälaitteiden huolto ja korjaus

Merikonttien kylmälaitteet täytyy huoltaa säännöllisesti, jotta koneet toimisivat halutulla tavalla. Huoltamaton kylmälaite on aina riski, sillä se saattaa hajota ja kallisarvoinen lasti voi mennä pilalle. Helsingin Autokylmä huoltaa ja korjaa merikonttien kylmälaitteet ammattitaitoisesti ja huolellisesti, jotta ne toimisivat parhaalla mahdollisella tehokkuudella.

Jos merikontin kylmälaite kaipaa huoltoa tai korjausta, ota yhteyttä meihin. Asiantunteva henkilökuntamme tulee huoltoautolla kontin luokse, joten työ sujuu näppärästi.

Miten usein merikonttien kylmälaitteet täytyy huoltaa?

Merikonttien kylmälaitteet täytyy huoltaa vähintään kerran vuodessa. Säännöllisellä huollolla varmistetaan, että kylmälaite toimii niin kuin pitää. Hajonnut merikontin kylmälaite saattaa tulla kalliiksi, sillä lastina on usein tavaraa, jonka täytyy pysyä viileänä.

Vakuutusyhtiön kanssa saattaa myös tulla ongelmia, jos huoltamaton kylmälaite hajoaa ja lasti vaurioituu. Monien vakuutuksien voimassaolo edellyttää, että merikontin kylmälaitetta huolletaan säännöllisesti.

Merikonttien kylmälaitteiden huollossa otetaan huomioon, mitä viime huolloissa on tehty ja miten pitkään viime huollosta on. Esimerkiksi kylmäaineen määrä tarkastetaan, jotta varmistuttaisiin siitä, että mahdollisia vuotoja ei ole.

Merikonttien kylmälaitteiden korjaus

Jos merikontin kylmälaite hajoaa, vika saattaa johtua kylmäainevuodosta, pumpusta, lämpötilasensorista tai jostain muusta osasta. Kylmälaitteen korjaaminen onnistuu alan ammattilaiselta näppärästi, minkä ansiosta kontti pääsee jatkamaan matkaansa.

Merikonttien kylmälaitteet kannattaa korjata nopeasti, kun vika on havaittu. Vuotava kylmäaine saattaa vuotaa maahan, ja aine saattaa aiheuttaa ympäristövahingon.

Kylmälaitteen hajoaminen saattaa siis tulla kalliiksi, oli kyse sitten pilalle menneestä lastista tai ympäristöön vuotaneesta kylmäaineesta. Helsingin Autokylmä pystyy korjaamaan merikonttien kylmälaitteet helposti, sillä pääsemme huoltoautollamme kontin luokse.

Hätätilanteissa meille voi soittaa vaikka keskellä yötä. Puhelinlinjamme on auki vuorokauden ympäri, joten meidät tavoittaa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kylmälaite saattaa hajota joskus yllättäen, joten pikainen apu voi olla tarpeen.

Carrier, Thermo King ja muiden kylmälaitteiden korjaus ja huolto

Helsingin Autokylmä huoltaa ja korjaa kaiken merkkiset merikonttien kylmälaitteet. Meiltä onnistuu muun muassa Carrier- ja Thermo King -kylmälaitteiden huolto. Monimerkkikorjaamona meillä on laaja tietämys ja osaaminen erilaisista kylmälaitteista, joten kaikki valmistajat ovat meille tuttuja.

Voit siis olla yhteydessä meihin riippumatta siitä, minkä merkkinen merikontin kylmälaite sinulla on käytössä. Pystymme tarjoamaan parasta huoltoa ja korjauspalvelua laitteen valmistajasta riippumatta.

Ammattitaitoista merikonttien kylmälaitteiden huoltoa ja korjausta

Aika on rahaa, ja rahdin täytyy pysyä liikkeessä. Kylmälaitteiden ennakoiva huolto ja korjaaminen on kuitenkin tarpeellinen toimenpide, jotta suurempia ongelmia ei synny. Ammattitaitoinen huoltotiimi saa merikonttien kylmälaitteet kuntoon täsmällisesti

Helsingin Autokylmä huoltaa merikonttien kylmälaitteet ammattitaidolla ja huolella, jotta sinä voisit keskittyä olennaiseen, eli rahdin perille viemiseen. Ota yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme, ja sovitaan aikataulu huollolle tai korjaukselle.

HELSINGIN AUTOKYLMÄ OY
Rahtarinkatu 1
00980 Helsinki

Carrier Mitsubishi logo Lumikko Eberspächer Webasto

Copyright © 2024 Helsingin Autokylmä Oy