Henkilökunta - Helsingin Autokylmä Oy

Henkilökunta

Helsingin Autokylmä on autojen ja raskaan kaluston kylmälaitteiden huoltamiseen erikoistunut yritys. Vahvuuksiimme kuuluu ammattitaito, asiakkaan aikataulujen ymmärtäminen, huolellisuus ja ammattiylpeys.

Perustimme Helsingin Autokylmän vuonna 2013, sillä halusimme tarjota kuljetusyrityksille parasta mahdollista kylmälaitteiden huoltoa ja korjausta. Meiltä asiakas saa sen, mitä on pyytänyt ja sovittuun hintaan.

Henkilökuntamme omaa rautaisen ammattitaidon. Olemme kuitenkin aina valmiita oppimaan uutta sitä mukaa, kun ala kehittyy. Työntekijöitämme yhdistää kiinnostus alaa kohtaa, joten pystymme tarjoamaan laadukasta palvelua.

Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä Rahtarinkadulla, missä olemme toimineet yrityksen perustamisesta lähtien. Tule käymään, tai ota yhteyttä soittamalla, sähköpostilla tai yhteydenottosivun lomakkeella.

Jarno Ilmonen

Toimitusjohtaja
Vastuualueet: Työnjohto ja asentaminen

Hei, olen Jarno, Helsingin Autokylmän toimitusjohtaja. Toimitusjohtajan töiden lisäksi toimenkuvaani kuuluu työnjohto sekä asentaminen. Olen tehnyt töitä kylmälaitteiden parissa 15 vuotta ja huoltanut sekä korjannut kaikkien valmistajien laitteita. Periaatteisiin on aina kuulunut huolellinen sekä perusteellinen työnteko, ja se näkyy myös Helsingin Autokylmän toiminnassa.

Juha Erkkilä

Hallituksen jäsen
Vastuualueet: Työnjohto ja asentaminen

Hei, olen Juha, Helsingin Autokylmän hallituksen jäsen, jonka työnkuvaan kuuluvat muun muassa työnjohto sekä kylmälaitteiden asentaminen. Olen toiminut alalla lähes koko ikäni, sillä tutustuin kylmälaitteisiin ensimmäisen kerran jo nuorena kesätyöläisenä isäni työpaikalla. Voisi siis sanoa, että ala on minulla verissä. Pitkä kokemus ja laaja tietämys kylmälaitteista auttaa haastavissa tilanteissa.

HELSINGIN AUTOKYLMÄ OY
Rahtarinkatu 1
00980 Helsinki

Carrier Mitsubishi logo Lumikko Eberspächer Webasto

Copyright © 2024 Helsingin Autokylmä Oy