Auton lisälämmittimen korjaus - Helsingin Autokylmä Oy

Lisälämmittimen korjaus

Auton lisälämmittimen korjaus

Jos esimerkiksi raskaan kaluston lisälämmitin vaatii korjaamista, niin Helsingin Autokylmä on oikea paikka tulla käymään. Hoidamme raskaan kaluston, pakettiautojen sekä henkilöautojen lisälämmittimen korjaukset ammattitaidolla ja työnlaadusta tinkimättä.

Meillä on kokemusta kaiken merkkisistä lisälämmittimistä, esimerkiksi Webaston ja Eberspächerin laitteista. Laajan kokemuksen ansiosta vian etsiminen on meille helppoa, joten itse korjaus voidaan aloittaa ripeästi. Teemme korjaustoimenpiteet aina mahdollisimman nopeasti mutta huolella, koska raskasta kalustoa ei kannata seisottaa pitkään korjaamolla.

Meihin voi ottaa yhteyttä, kun lisälämmittimesi kaipaa korjausta. Hätätapauksissa meille voi soittaa mihin aikaan tahansa, jos lasti esimerkiksi uhkaa jäätyä talvella rikkoutuneen lämmittimen takia. Lisälämmittimen voi kytkeä toimipisteellämme sähkövirtaan, jonka avulla lasti pysyy lämpimänä.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ TAI VARATA AJAN?

Voit kysyä meiltä lisätietoja huollosta tai lähettää tarjouspyynnön, jolloin lähetämme vaihtoehtoja eri merkeiltä hintoineen. Voit sopia kanssamme myös suoraan asennus-, korjaus- tai huoltoajan. Huollot ja korjaukset ovat nopeita tehdä, asennus vie enemmän aikaa.

Meillä on varastossa yleisimpiä varaosia kaikkiin merkkeihin, joten pystymme reagoimaan tilauksiin ja ajanvarauksiin hyvinkin nopeasti.

Ota yhteyttä tai varaa aika

Minkälaisia vikoja lisälämmittimeen voi tulla?

Käyttämättömyys rikkoo lisälämmittimen herkästi. Lämmittimiä käytetään yleensä talvella, joten pitkään käyttämättä ollut lisälämmitin saattaa olla huonossa kunnossa. Muitakin vikoja saattaa kuitenkin tulla, esimerkiksi polttoainejärjestelmän kanssa.

Polttoainejärjestelmään saattaa tulla tukos, jos lämmitintä ei ole käytetty hetkeen. Säännölliset huollot vähentävät polttoainejärjestelmän vikoja, mutta niitä saattaa silti välillä tulla. Polttoaineen syötön huoltaminen onnistuu meiltä helposti, ja lisälämmitin saadaan kuntoon täsmällisellä aikataululla.

Helsingin Autokylmä korjaa kaikki raskaan kaluston lisälämmittimet merkistä ja mallista riippumatta. Suomen kattavimman varaston ansiosta meiltä löytyy yleisimpiä varaosia suoraan hyllystä, joten työt voidaan aloittaa heti.

Kysy lisää lisälämmittimen korjauksesta

Miten kauan lisälämmittimen korjaus kestää?

Raskaan kaluston lisälämmittimen korjaaminen kestää meiltä 1-2 päivää. Joissakin tapauksissa, kuten esimerkiksi henkilöautojen kanssa, korjaaminen on nopeampaa. Korjauksen nopeuteen vaikuttaa vian laajuus sekä varaosien saatavuus. Onneksi varastostamme löytyy yleisimpiä varaosia.
Kiireelliset tapaukset sijoitamme jonon kärkipäähän. Esimerkiksi tilanteet, joissa lasti uhkaa jäätyä talven pakkasilla. Sellaiset tilanteet ovat onneksi harvinaisia, mutta meiltä löytyy keinot niidenkin ratkaisemiseen.

Jos lisälämmittimesi siis vaatii korjaamista, niin ota yhteyttä Helsingin Autokylmään. Hoidamme kaiken mallisten ja merkkisten lisälämmittimien korjaukset. Teemme korjauksia raskaan kaluston, henkilöautojen ja pakettiautojen lisälämmittimiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee mielellään kaikissa lisälämmittimiin liittyvissä kysymyksissä.

Lisälämmittimen korjaus – Ota yhteyttä

HELSINGIN AUTOKYLMÄ OY
Rahtarinkatu 1
00980 Helsinki

Carrier Mitsubishi logo Lumikko Eberspächer Webasto

Copyright © 2024 Helsingin Autokylmä Oy